Strelice za kretanje; Pauza – P; Kraj – Q; Da prestane da sece (smanji kvalitet) – L; Mute – M;

Unesi ime igrice

Custom Search

Izaberi svoju omiljenu besplatnu igricu *(Pojavice se ispod)

недеља, 31. јануар 2010.

Izasao je Mass Effect 2!


Po ono sto se prica i u sta smo sami mogli da se uverimo Mass Effect 2 je bolji od svog prvog dela.

Posle smao par meseci od izlaska prvog dela, BioWare Corp. se potrudio da izda novu verziju.

Uglavnom, Commander Shepard (karatker koga kontrolise igrac) je posle unistenja svog broda Normandije ozviljen zahvaljujuci "Illusive Man" (glas pozajmio Martin Sheen). The Illusive Man daje zadatak Shepard-u da sastavi novu posadu za novo izgradjenu Normandiju, i naravno da se obracuna sa Collectors-ima jednom za svagda!

Iako tvorci ove igrice preporucuju Mass Effect 2, i igracima koji nisu igrali prvi deo, nasa preporuka je da krenete po redu.

субота, 30. јануар 2010.

Tekken 6 - opis


Nedavno je izasao Tekken 6. Jedna od najboljih igara iz kategorije tuca, odmah tu uz Mortal Kombat. Standardna prica o borilackom turniru i legendarni borci, Jack, Marshall Law, Paul Phoenix, Kazuya Mishima, Michelle Chang, Nina Williams, Yoshimitsu i King.

NBA Live 10 - opis


Puno se pricalo o novoj verziji NBA Live igrice 2010, toliko sa su mnogi pomislili da ce Chris Pol, Tim Duncan i drugari izaci iz monitora i pomaziti ih po glavi. Nakraju cini se da je prosle godine NBA Live 09 bio daleko napredniji u odnosu na svog predhodnika, mada mora se priznati da su napravili najsavrseniju kombinaciju simulacije i arkadne igre. NBA Live jer uvek spadao u besplatne igrice je ga mozete nabaviti potpuno besplatno na internetu, ili veoma jeftino u mnogim prodavnicama kompjutera.

петак, 29. јануар 2010.

Uvod u Besplatne Igrice

Ah te igrice! Od Komodora 64, Amige 500, Atarija, pa konacno do PC-ja igrali smo toliko igrica. Ne znam da li su postale bolje ali znam da svakako jesu graficki naprednije. Igrice sam oduvek igrao besplatno ili za malo novca, i zato sam odlucio da napravim ovaj blog Besplatne Igrice!

Igrice za Devojcice - Besplatne Decije Igre

Stylish Girl ili Devojcia sa Stilom je klasicna igirca oblacenja tako zanimljiva devojcicama i devojkama svih uzrasta :)

Escape The Dungeon



Ako ste gledali film Testera (Saw) i svidelo vam se kroz kakve zadatke su prolazili zatocenici u filmu, onda je ovo prava igrica za vas. Korak po korak, obracajuci paznju na svaki detalj morate pobeci iz tamnice i izbeci sigurnu smrt!

A da stvar bude teza, imate samo 10 minuta vremena dok vas otrov ubrizgan u vase vene, potpuno ne savlada.

Pozuri i Escape from the Dungeon!

ASTEROID



1979. godine kompjuteri su mogli da rade veoma napredne stvari, kao sto je crtanje tacaka i linija. Uz malo genijalnosti, napravljena je sjajna igrica Asteroid. Svakako jedan od prvih velikih uspeha jednog od najveceg proizvodjaca igrica danasnjice ATARI-a.

Vi upravljate svemirskim brodom u sredini ekrana i trudite se da probijete kroz svemir pun asteroida. Vestim gadjanjem asteroidi se mogu razbiti, ali jos veci problem prave UFO letelice koje kao i vi mogu da pucaju.

Koristite SPACE za pucanje i strelice za upravljanje.

Frogger


Ovaj klasik je izasao daleke 1981 godine. Te godine javio se fenomen decije igre da u stvarnom zivotu pretrcavaju auto put. Predpostavlja se da je Japanska Kompanija Konami kreirala ovu igricu inspirisana upravo tim dogadjajima. Kao i uvek, ono sto je zanimljivo i uzbudljivo u stvarnom zivotu, uzbudljivo je i na igrici.

Uzivajte u ovoj besplatnoj igrici!

IKS OKS - igraj online


Zasto bi igrali na papiru kad mozete i ovde, uostalom kompjuter bar zna da cuti. (ima opcija i za 2 igraca).

HEXXAGON - igraj online na poslu


Hexxagon je jedna od legendarnih, neprevazidjenih igara, idealna za igranje igrica na poslu. Uzivajte uz Hexagon!

Jeftine Pac Man stvari na netu





Jeftino a jedinstveno Pac Man majice, solje, body za bebe i mnogo drugih cool stvari - klikni ovde

Mind the Box



Igraj Mind the Box na Forumu Krstarice! Screen Shot-om objavi svoj rezultat. nemoj da varas kao ja:)

Pac Man Pek Men Pek Man Besplatna igrica

Strelice za kretanje; Pauza – P;
Kraj – Q;
Da prestane da sece (smanji kvalitet) – L;
Mute – M;

Jedna od najpoularnijih igrica svih vremena! Jednako popularna kod Decaka i Decojcica, ova bestplatna igrica igra se sirom sveta vec punih 30 godina. Postoje razlicite verzije a najpopularnija je Miss Pac Men (ili Pek Men ili jos bolje Pek Man).

среда, 6. јануар 2010.

Poslasticarnica - Igrica za devojcice

Rad u poslasticarnici nije lak. Kako postoji velika sansa da barem jednom u svom zivotu radite na ovakvom poslu pokusajte! Prava igrica za decu i devojcice.